nlc.hu
Szabadidő

Havat szereztek a haldokló kutyájuknak

Havat szereztek szeptemberben a haldokló kutyájuknak, hogy még egyszer utoljára játszhasson benne

Megható módon búcsúzott a család a halálos beteg kutyájuktól: havat szereztek neki, mert imádott benne játszani.
Havat szereztek szeptemberben a haldokló kutyájuknak

Egy idős házi kedvenc életének utolsó szakasza mindenki számára nehéz időszak, de néhány olyan dolog, amelyeket az állat igazán szeretett, megkönnyítheti a búcsúzást.

Így gondolkozott a Utah államban élő Elijah Saltzgaber és Marianna Wilson is, miután Maggie nevű kutyájuknál idén júliusban rákot diagnosztizáltak. A bernáthegyi-újfundlandi keverék kutyus imádta a havat, ezért gazdái azt akarták, életében még egyszer játszhasson a hóban.

Ám szeptember lévén, ez nem volt annyira magától értetődő dolog. A pár azonban nem adta fel, és körbekérdezett a Facebookon, nem tud-e valaki segíteni. Szerencsére a Salt Lake Megyei Jégcsarnok volt annyira rendes, hogy sok vödörnyi jégpelyhet ajánlott fel a halálos beteg kutyának. Elijah telepakolta a kocsiját a hóval, majd kiborította a rakományát a kertjükben, és kitettek egy táblát: Maggie hava.

Gazdái nem akarták, hogy tovább szenvedjen a kutya, ezért még korábban úgy döntöttek, hogy elaltatják kedvencüket. A Facebookra kitett megható bejegyzés szerint Maggie imádta a játékot a hóban, és még egy kicsit szunyókált is a privát hódombján, aztán egy állatorvos elaltatta a kutyát. Maggie élete utolsó perceit pedig családja körében, egy hódomb tetején töltötte abban a tudatban, hogy szeretik.

(Kiemelt kép: Facebook/Happy Tails Dog Hiking)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top