Szépüljünk

Arany és réz

Elegáns, sikkes nõ Nina Ricci kollekcióban. Napbarnította bõréhez méltóan tündököl szeme és ajkai is.





A sárgabarack, a rézarany és a homokszínű bézs árnyalatai természetes hatással díszítik és melegséget kölcsönöznek az arcnak. A zöld és a kék színek mesés fémes csillámának érintése modern, ragyogó szemeket, megkapó pillantást kölcsönöznek.

Aranyló púder
Új árnyalat

A Golden Touch Powder Or Cuibre árnyalata háromféle aranyszínt egyesít. Nemcsak az arcon, az egész testen is használható. E kiváló púder varázslatos textúrája szó szerint beleolvad a bőrbe. Csillogva emeli ki a lebarnult bőr szépségét, és a szemre való felvitelkor elbűvölő, sugárzó pillantásokkal ajándékozza meg viselőjét.






Kétvégű szemceruza
Limitált kiadás

A Double End Eye Pencil a kollekció csillaga, melyben két csodálatos szín szolgáltat használójának számtalan sminkelés/alkalmazási lehetőséget.
Az egyik végén enyhén gyöngyházfényű csillogású ceruza többféleképpen használható: a szem kihúzására vagy a szemhéj színezésére.
A másik vége arany vagy ezüstös árnyalatú, mely kiemeli a színt és fokozza a szemkörnyék ragyogását.
A lágy, krémes textúrának köszönhetően a szemceruza használata hihetetlenül egyszerű, a szemhéjon az ujjbeggyel is eldolgozható.

Az elegáns, eredeti színkombinációk kreativitást, egyéniséget sugallnak:
• Lumiére Vanille/Noir Précieux árnyalat a fekete és a fehér kontrasztját idézi a csillogó vanília és a ragyogó szenes beütésű színek párosításával.
• Lumiére d’Or/Cuivre Précieux a meleg arany és a szikrázó réz tökéletes találkozása.
• Lumiére de Ciel/Turquoise Préieux egyesíti az esős égboltot idéző szín frissességét a lagúnákat előhívó csodálatos türkizkékkel párosítja.
• Lumiére d’Anis/Brun Précieux a szürkészöld és a bíborbarna elegáns kombinációja.

Nina Ricci termékeket a Douglas és Marionnaud parfümériákban találsz


A nagyméretű változatokért kattints a képekre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top