Szépüljünk

Sminkvarázs

Profi smink, egyszerû fogásokkal? Ugye te is nézegetted már a legnagyobb sztárok arcát, és próbáltad ellesni a trükköket, amelyektõl olyan szépek lettek? Most az egyik legismertebb sminkes le is írta õket.




Kevyn Aucoin dolgozott már a legnagyobbakkal. Ha nem hiszed, akkor elég, ha megnézed könyvét, melyben Janet Jacksontól Gwyneth Paltrow-ig a sztárok színe-java mutatjka meg sminkjét. Ez persze még egyáltalán nem jelentene biztosítékot arra, hogy a könyv segít is a tökéletes arc létrehozásában, ugye?

Amitől viszont hasznossá, és nézegetésen kívül másra is alkalmassá válik a könyv, hogy a képek nem öncélúan kerültek bele. Az első rész a smink különböző részleteiről szól. Rajzok alapján tanulhatod meg belőle, hogyan kell az arc egyes részeit kifestened. Külön rész jutott a szemeknek, a szemöldöknek, a pirosítónak és a többi fontos részletnek.

A második részben az eddig tanultak alapján különböző stílusokat is választhatsz. Elkészítheted a leginkább neked való sminket, legyen az egyszerű vagy drámai.

A könyv utolsó része híres arcokon mutatja be a klasszikus és modern arckikészítés fajtáit a vamptól a kislányig.

A könyv olyan sok ábrát és magyarázatot tartalmaz, hogy ha lehet könyvből sminkelni tanulni, akkor ebből a kötetből biztosan elleshetsz néhány jó fogást!





Kevyn Aucoin: Sminkvarázs

Beau Monde könyvek, Arena 2000 Könyvkiadó
5980 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top