Szépüljünk

Legyél trendi, szappanozz!

Te is abban a hitben élsz, hogy a szappan bõrünk fõ ellensége, amely könyörtelenül fosztja meg kültakaródat minden védekezõképességétõl és víztartalmától? Hát pedig nem, legalábbis, ha jól válogatsz, nem!

Ugyanis minden ellenreklám ellenére a szappanok is sokat fejlődtek. Ma már válogathatsz a hatalmas választékból. Utazhatsz illatra, színre, feszesítésre, ápolásra, közérzetjavításra! Ja, a tisztítást ki ne felejtsük! Összegyűjtöttük kedvenceinket!











Dove Gyengéd Bőrradírozó Krémszappan

A Dove Gyengéd Bőrradírozó Krémszappan segít a bőr mindennapi megújulásában. Egyedi összetétele különösen finom bőrradírozó részecskékkel, gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket. ¼ rész hidratáló krém tartalmával segít, hogy bőröd feltöltődjön, különösen puha érzést hagyva maga után.

Ajánlott ára: 259 Ft










NIVEA mézes krémszappan jojobaolajjal

A Honey&Oil Krémszappan lágy, krémes habjával gyengéden tisztítja bőrödet és kellemes érzést biztosít természetes mézet és kényeztető jojobaolajat tartalmazó ápoló összetételének köszönhetően. Bőrbarát összetétele dermatológiailag tesztelt.

Ajánlott fogyasztói ár: 139 Ft










Palmolive Spa Exfoliating szappan


Feszes, sima bőr, amely jól beszívja a bőrápoló anyagokat? Ebben segít a Palmolive Spa bőrradírozó szappana, ráadásul igazi friss tengerillattal! Amíg nem kezded használni, tedd a ruhák közé!!!

Ajánlott ára: 119 Ft






Palmolive Naturals Milk & Honey szappan


Száraz bőrűeknek is ideális ez az igazi ápoló szappan. Mostanában már egyre többször találkozhatunk kozmetikumainkban a mézzel, itt pedig most a tej is a segítségére siet. Igazi Kleopátra fürdője, akár a zuhany alatt is!

Ajánlott ára: 119 Ft






Yves Rocher: Pur Désir de Mimosa

A virágos, gyümölcsös, fűszeres illatú mimóza valódi napsugárba borít. Az illatos szappan ráadásul bőrödet is ápolja. Ha csak erre az illatra vágysz, válaszd a hozzáillő testápolót és parfümöt is!

Ára 1190 Ft, keresd az Yves Rocher üzletekben»


Lush: Sandstone

Igazi nyári kedvenc lehet ez a citromos illatú szappan. A Lush-tól már megszokott módon a régi „kiszáradt a bőröm” érzésnek nyoma sincs, csak az ápoltságnak. Különösen ezzel a variációval, hiszen a benne lévő homok minden fürdésnél finoman radírozza a bőrt.

Ára 725 Ft, keresd a Lush boltjaiban»






Lush: Cherry Tree Lane

Gyümölcsös illatú, fehér-rózsaszín szappantömb, némi feketés beütéssel. Az összetevők között a mimóza, a narancsvirág és a jázmin az illatot, a barnacukor és a kakaóvaj a bőr ápolását biztosítja! Ne habozz, válaszd ezt reggeli frissítőnek!

Egy tömb ára kb. 1000 Ft, keresd a Lush boltjaiban»






Roger & Gallet bambuszos szappan


Az angol királyi család szappana az 1800-as évektől világhírű, és most már nálunk is kapható. A lágy szappanok teljesen növényi alapúak, kopraolajban gazdagok, így intenzíven ápolják a bőrt. A legfrissebb változat bambuszkivonattal feszesíti a bőrt, tonizál.

Ára: 1020 Ft, keresd az Azúr parfümériáiban, a Douglasban és a nagyobb parfümériákban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top