Szépüljünk

Téli frizuraváltás: merj belevágni!

Nálunk, nőknél egy hajvágás, egy új fazon, egy üde árnyalat – kár is lenne tagadni – mindig jelent valamit. Ha tetszik, egyfajta önkifejezési mód, amihez rendszerint akkor folyamodunk, ha változáson megyünk keresztül, legyen az párkapcsolati, munkahelyi, lelki, de előfordulhat az is, hogy csak némi új lendületre van szükségünk a hétköznapokban.

Az ismerőseim, barátaim pontosan tudják, hogy az elmúlt 15 évben majd minden fazonnal, hajszínnel és kiegészítővel kísérleteztem, ami csak fellelhető, az anyósom például rendre azon csodálkozik, hogy ennyi beavatkozás után még van hajam.

Téli frizuraváltás: merj belevágni!

Sokan úgy tartják, hogy a gyakori változtatás a bizonytalanság jele… talán igen, talán nem, én viszont úgy gondolom, hogy huszonévesen alakul ki az igazi egyéniségünk, stílusunk, olykor rigolyáink, amik aztán egész életünkben végigkísérnek, éppen ezért ezeket az éveket érdemes arra használni, hogy felfedezzük önmagunkat, hogy megtapasztaljuk, milyen az, amikor igazán jól érezzük magunkat a bőrükben. Így hát én is belevágtam.

Téli frizuraváltás: merj belevágni!
Téli frizuraváltás: merj belevágni!
Mit fontos tudni a változtatás előtt? Válasz a Wonder Woman blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top