Szépüljünk

5 illatos habfürdő téli estékre

Nincs is annál kellemesebb, mint a téli estéken elnyúlni egy kád vízben. Persze az sem mindegy, milyen habfürdő kerül bele. Ehhez adunk most tippeket.

AVON Édes vanília habfürdő

5 illatos habfürdő téli estékre

Körbevesz a habzó illatfelhő! Édes illatakkordok és gazdag, bársonyosan selymes hab vidám keveréke, mely biztosan mosolyra fakaszt majd. Gazdagon habzó, a bőrödet bársonyosan simává varázsoló fürdő az édes vanília mámorító illatával. 

LUSH Creamy Candy habfürdő

5 illatos habfürdő téli estékre

Ha általában édesség után nyúlsz, hogy jobb kedvre derítsen, akkor ez a habfürdő éppen neked való. Édes vattacukorillata megemeli az energiaszinted és felvidít. Az átlagos habfürdőhöz képest jobban hidratál, mert mandula- és kakaóvaj keverékét tettük bele. A Creamy Candy mandulaolajat és vajdarabokat tartalmaz, amelyek megolvadnak a víz felszínén, és bársonyos tapintásúvá teszik a bőrt.

Dove Fine Silk Bőrpuhító selyem habfürdő

5 illatos habfürdő téli estékre

Fine Silk Bőrpuhító selyem habfürdő segít, hogy a ragyogás ne csupán különleges alkalmakra szóljon. A fehér orchidea kényeztető illata keveredik 1/4 rész hidratálókrémmel, ezzel a pompás kombinációval minden nap kényeztetésben lehet részünk.    

Isana Almond Dream prémium habfürdő (Rossmann)

5 illatos habfürdő téli estékre

Krémes fürdési élmény. Ez a habfürdő mandulaolajjal és ápoló komplexszel kényezteti bőröd és segít védeni azt a kiszáradástól. A selymesen puha és hosszantartó habbal kényezteti érzékeid.

Yves Rocher Mangó-koriander hab- és tusfürdő

5 illatos habfürdő téli estékre

A bio-mezőgazdaságból származó karitévajjal, koriander-illóolajjal és mangókivonattal gazdagított hab- és tusfürdő egyszerre viseli gondját a testnek és a léleknek. Gyengéden tisztítja, és kellemes illatúvá varázsolja bőrét. Több mint 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top