Szex

Hogy találjuk meg a G-pontot?

Ha szeretnéd megtalálni G-pontodat, kövesd tanácsainkat. Egy kis szerencsével és kitartással meglelheted!

Mielőtt hozzákezdenél a „magömléses” orgazmus kipróbálásához, tegyél egy kis önvizsgálatot, és válaszolj ezekre a kérdésekre:
Hogyan jutsz el általában az orgazmusig, melyik módon a könnyebb, és melyik ad igazi gyönyört?

Ha klitorálisan és vaginálisan is, az a legszerencsésebb, hisz a szexualitásban is előny a változatosság. Ha őszintén vágysz rá, és el is tudod fogadni a G típusú orgazmust, vágj bele, és fedezd fel tested ismeretlen tájait.

Először közösülés nélkül próbálkozz, mert kézzel könnyebb a G-pontot elérni. Fontos, hogy már érezz szexuális izgalmat, vagyis már rá legyél hangolódva a szexre, ne a G-ponttól várd el, hogy meghozza vágyad!!!

Vond be partnered, hisz úgy sokkal könnyebb! Ajánlatos még az elején kimenni a WC-re, így a hólyagban nem marad vizelet. Mint ahogy már mondtam, az ingerlés hatására először vizelési ingert lehet érezni. Ne ijedj meg, nem tudsz bepisilni, ha a húgyhólyagod kiürült! Az izgatáskor jobb, ha két ujjat vezettek be, és a hüvely hasfal felőli oldalán keresitek a G-foltot, finoman nyomkodva, miközben a másik kézzel kívülről nyomod a szeméremcsontnál a hasunkat.

A kellemes izgatást folytatni kell, ne sajnáld az időt, ne legyél türelmetlen, folytasd, míg az orgazmus be nem következik! Az sem baj, ha nem lesz jelentős váladék, az élményt nem befolyásolja. Ha partnerrel vagy, fontos a megfelelő póz kiválasztása. A legmegfelelőbb, ha a hasadon fekszel, és a párod hátulról keresi meg, és izgatja a G-pontot. Nem lehetetlen így a többszörös orgazmust is átélni.

Végül fontos a következőket megszívlelni:

 1. az orgazmuskor fellépő túlzott váladékról senki ne higgye, hogy abnormális, szégyellni való dolog, és ne tévessze össze a vizelettel!
 2. ez a képesség ma még kevés nőnek adatik, így ne gondold azt, hogy kevésbé jó szexualitású vagy, mert ezt a G típusú orgazmust nem ismered.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top