Szex

Szexhazugságok

Te őszinte vagy a pároddal szexuális téren? Vagy inkább hallgatsz, mert nem akarod megbántani őt? Vagy azt gondolod, hogy benned van a hiba? Pedig ezzel csak rontasz a helyzeten. De akkor mit lehet tenni?

A fenti példákkal csupán néhányat soroltunk fel az ágyban elhangzó hazugságok közül, melyek sajnos hosszú távon biztosan nem teszik jobbá szexuális életünket. Az igazmondás ugyanis még az ágyban is kifizetődő. Persze nem mindegy, mit és hogyan adunk elő. Tippjeink segítenek elkerülni a hazugságokat.

1. hazugság: „Veled volt a legjobb életemben!”

A nők többsége úgy gondolja, hogy a partnerét mindenképpen meg kell erősítenie az ágybéli képességeivel kapcsolatban, még akkor is, ha valójában egyáltalán nem élvezte az együttlétet. Ez azonban egyenlő egy megjátszott orgazmussal. Ha pedig a férfi azt hiszi, hogy minden tökéletes, nem is fog jobban törekedni arra, hogy partnerét kielégítse.

A jó megoldás: Bátran beszéld meg a pároddal, hogy mit szeretnél másképp, de kerüld az éles kritikát. Fogalmazd meg a gondolataidat úgy, hogy ne legyen bántó. Például: „Szeretném, ha lassabban szeretkeznénk, mert szeretnék kiélvezni minden veled töltött percet.” Ugye nem is hangzik rosszul? Ha el mered mondani vágyaidat, tökéletes szeretőt faraghatsz párodból.

2. hazugság: „Igen, volt orgazmusom!”

Egy rossz szeretőnek azt mondani, hogy fantasztikus az ágyban, a lehető legnagyobb baklövés. Egyrészt ha nem tervezel vele hosszú távú kapcsolatot, nőtársaiddal szemben követsz el hibát, másrészt ha nem volt orgazmusud, és megjátszod, ez egyenes út ahhoz, hogy soha ne is legyen. Legalábbis ezzel a férfival nem.

A jó megoldás: Ha még soha nem élted át az orgazmus érzését, valószínűleg nem tudsz a partnerednek sem segíteni. Hiszen aki nem ismeri a saját testét, az hogyan tudná másnak elmagyarázni, hogy mi okoz neki örömet? Egyetlen javaslatunk lehet: bátran kísérletezz egyedül, és találd meg, mi az, ami izgat, és hogyan tudsz a legkönnyebben eljutni a csúcsra. Ha ez már sikerült, bátran irányítsd a partnered. Hidd el, örülni fog a „leckéknek”!

3. hazugság: „Eddig csak néhány férfival feküdtem le!”

Nagy különbség a nők és a férfiak között: a férfi duplaannyi szeretőt fog mondani, mint ahánnyal dolga volt, a nő viszont csak a felét, mert ugye, a „rendes lányok” nem fekszenek össze fűvel-fával. De akkor mit lehet tenni?

A jó megoldás: Ne ítélj meg senkit szeretői száma alapján, és akkor téged sem fognak! Ha pedig azon kapod magad, hogy füllentesz a párodnak, gondolkodj el, miért teszed? Ráadásul a szerelmed valószínűleg meg fogja sejteni a hazugságot, és bizalmatlan lesz. Megéri ez neked?

Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, akivel végigrandizhatnád a nyarat, próbáld ki Te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Párkapcsolat.lap.hu
Nyár.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »

Forrás: SIKK

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top