Szex

Segítség, egy macsóba szerettem bele! Mit tegyek?

A környék legsármosabb nőcsábásza vetett rád szemet, te meg tanácstalan vagy, mit kezdj az úriemberrel? Latolgattuk az esélyeket, vajon megéri hosszú távra tervezni egy donjuannal? A helyzet kockázatos, de nem reménytelen.

A vérbeli macsó

Hogy honnan ismered fel az igazi nőcsábászt? Nos, nem nehéz. Ő az, aki már ránézésre is megnyerő, hisz csak úgy vonzza a női tekintetet. Sajnos közel sem csak a tiédet, ugyanis kortól, ízléstől függetlenül minden hölgy legalább futólag megnézi, ami nem is csoda. Ritka jóképű, sármos, stílusos, és csak úgy árad belőle az elemi erejű férfiasság. Hát még ha megszólal. Szövege megkapó, ha nem figyelsz, és hagyod magad, szempillantás alatt levesz a lábadról. Valahogy mindig élből tudja, mit kell mondani, és jól sejted, nem csak neked. De ha hallgat, a szemével is beszél, sőt babonáz, de legalábbis elvarázsol, és pöccre indítja a fantáziád. Egyszóval olyan, akiről a barátnőidnek büszkén meséled: „Pont ilyet írt fel az orvos.”

Azonban van egy kis bökkenő. A macsó pasit általában megelőzi a (rém)híre. Kedvenc hobbija ugyanis a hódítás, amit sportszerűen és profi szinten űz. Már az óvodában is felváltva húzogatta a lányok haját, mára pedig megszámlálhatatlan hölgyet tett lapátra (avagy tönkre). Nem nagyon akar felnőni és megállapodni, sőt még csak nem is öregszik, vagy ha mégis, akkor jól áll neki, és ennek tudatában szemérmetlenül hajkurássza huszonéves „kolléganőinket”. Számára a hölgyek terén egyszerűen nincs akadály, nincs meghódíthatatlan áldozat. Kis túlzással azt mondhatnánk, potyognak a bugyik körülötte, pedig még csak nem is nőgyógyász a szakmája. Nem csoda, ha nagy adag bizalmatlansággal kezeled őkegyelmét, és nem tudod eldönteni, most akkor áldás vagy átok, hogy egy vérbeli nőcsábász figyelt fel rád. Félelmed nem alaptalan…

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról…

• Megeshet, hogy egy-két jól sikerült randi után egyszerűen elfelejt felhívni. Hiába, amilyen intelligens, olyan „rossz” a memóriája.

• Azonban ha egy laza mozdulattal ejt, az valószínűleg még mindig jobb, mintha a hátad mögött fűvel-fával csalna, mert ez is benne van a pakliban.

• Ha nem is lép félre, akkor sem tud kibújni a bőréből. Készülj fel, hogy valószínűleg minden csinos nőnek csapja majd a szelet, akár a jelenlétedben is, és mindezt szemtelenül természetes köntösbe bújtatva.

• Mellette hamar kínzó gyanakvás lesz úrrá rajtad, és félőrült detektívvé válhatsz, még ha eddig teljesen normálisnak mondtad is magad. Ha amúgy is féltékeny típus vagy, a macsó tönkretesz idegileg.

• Vigyázat, nehezen nevelhető! Sőt, előfordul, hogy egész egyszerűen betörhetetlen.

• Ráadásul ő már csak olyan, hogy szeret uralkodni. Igen, rajtad is. Ha nem viseled el, hogy a férfi a domináns fél, ideje más típusú partner után nézni.

• Ha mégis sikerül „megfognod” magadnak, még sokáig számíthatsz rosszindulatú pletykákra, idegesítő konkurenciára. Hiába, ha egy saját macsót birtokolsz, irigyeid száma hirtelen drasztikusan megugrik.

• A macsó gyakran csak egy olyan álomkép, amelyet saját fantáziád éltet. Ha közelebbről megismered, könnyen előfordul, hogy közel sem olyan, ahogy elképzelted. Tipikus sztereotípia, hogy az ilyen típusú pasik jók az ágyban, holott ez közel sem törvényszerű.


A remény hal meg utoljára

Ha minden kockázat ellenére is úgy érzed, hogy megéri, hogy nem akarod kihagyni az életedből, hogy meg kell próbálnod vele, „lesz, ami lesz” alapon – akkor tedd azt. És ne feledd:

• Talán pont te vagy az a nő, aki egyéni bájával és varázsával kihozza belőle a megrögzött „monogámistát”. (Legalábbis egy időre.)

• Vagy egyszerűen csak jó helyen vagy jó időben, amikor a hithű nőcsábász megunta a kicsapongó életvitelt, szeretne végre jó útra térni, és megállapodni. Talán már csak egy kis bátorításra vár. Ha viszont nem akar lehorgonyozni, lehetsz te akármilyen különleges, sajnos az is kevés lesz.

 

Tippek, ha belevágnál

• Készülj fel, hogy a vérbeli macsót nagyon nehéz megszerezni, és még nehezebb megtartani. Szóval ideje felvenni a kesztyűt.

• Csak akkor randizz vele, ha azt is el tudod fogadni, hogy csak futó kapcsolat lesz a dologból. Ha eleve számolsz ezzel, nem érhet kellemetlen meglepetés. Sőt, ha pedig csak egy kis szórakozásra vágysz, akkor emberedre akadtál.

• Csak akkor vágj bele, ha erősek az idegeid, és nem vagy kifejezetten féltékeny típus.

• Soha ne igyál előre a medve bőrére, és ne bízd el magad. Az, hogy láthatóan odáig van érted, nem jelenti azt, hogy egyedül érted van oda.

• Vedd félvállról! Amíg nem vagy biztos a dolgodban, ne mutasd ki, hogy komoly terveid vannak, ne beszélj gyerekről, házasságról, és főleg ne hűségről.

• Ugyanakkor véletlenül se légy lekezelő, nehogy megsértsd a hiúságát! Legyél kedves, barátságos és szórakoztató.

• Nyugodtan randizz, flörtölj más pasikkal is. A macsót csak az olyan nő érdekli igazán, akit nehéz megkapni. Játszd kicsit az elérhetetlent.

 

• Hagyd, hogy mindenben ő kezdeményezzen! Ugyanakkor ne engedd, hogy megfeledkezzen rólad! Jobb híján intézd úgy, hogy véletlenül fussatok össze.

• Érzékeltesd vele, hogy nem körülötte forog a világ, hogy nem csak róla szól az életed, hogy kitűnően elvagy nélküle is. Ha azt érzi, hogy nem kell neked, egyből felébred benne a vadászösztön, és rendkívül érdekes leszel számára.

• Azonban túl sokáig se taktikázz! Persze fogas kérdés, hogy mi számít túl soknak. Ha már kellőképpen magadba bolondítottad (vagy diplomatikusabban fogalmazva: ha végre sikerült felfedeznie különleges értékeidet), akkor egyenes az utad. Legalábbis addig, amíg nem ébred fel benne újra a vadászösztön…

• Amíg nem komoly a dolog, ne féltékenykedj feleslegesen, sőt ha már komoly, akkor se. Minden pasi utálja, hát még a macsó. Ne rendezz jelenetet, csak tudasd vele konkrétan a határokat, vagyis hogy számodra mi fér bele egy kapcsolatba, és mi nem. Óvakodj attól, hogy kalitkába zárd, ha nem akarod, hogy szedje a sátorfáját!

• Amíg „fél lábon áll” a kapcsolat, amennyiben megoldható, ne légy szerelmes a macsóba! Vagy legalábbis konokul tagadd, még magad előtt is. Ha ez már nem működne, legalább jól álcázd.

Nincs garancia

Jobb, ha tudod, a macsó nem zsákbamacska. Rosszabb annál. Olyan, mint amikor búcsúban vásárolsz. Nagy az esély, hogy elromlik, garancia viszont nincsen. Persze lehet cserélni, de az mindig nehézkesen megy, és némi szívfájdalommal jár. Ha pedig mégis sikerül megszelídítened, vigyázz, nehogy átess a ló túlsó oldalára. Ha kitépve szárnyait papucsot csinálsz a macsóból, félő, hogy egy csapásra elveszti minden vonzerejét. Van, akit egyszerűen hagyni kell repülni.

 

Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, próbáld ki te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Szeretkezés.lap.hu »

Párkapcsolat.lap.hu »
Csábítás.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top