Sztárok

Bódi Sylvi Dundikával lakomázott

Bódi Sylvi és Dundika nem mindennapi pikniket rendezett a Budai Várban, a turisták legnagyobb örömére. A két barátnõ fogta a jól megpakolt piknikkosarát és megterített a várkertben, az eléjük táruló panoráma láttán igencsak megjött az étvágyuk.

A Playmate-ek nem bízták a véletlenre, kizárólag igazi magyar, extra minőségű csemegékből falatoztak és kortyoltak a napsütötte délelőttön.






– Már készülünk az októberi Pálinka és Kolbászfesztiválra, s gondoltuk előkóstolunk a majd kiállításra kerülő portékákból – nevetett Dundika. – Bevallom őszintén, nagy rajongója vagyok az igazi, jó minőségű szárazkolbásznak. Szerintem egyáltalán nem ütközik egy finom füstölt kolbász elfogyasztása az egészséges életmóddal. Ha valamit igazán szeretsz, s mértékkel fogyasztod, az igenis jó a szervezetednek.


Bódi Sylvi ugyan vegetáriánus, így a kolbászfogyasztás nála szóba sem jöhet, a valódi, már hungarikumnak számító pálinkának nehezen tud ellenállni.






– Most nehogy azt gondolja bárki, hogy én éjjel-nappal pálinkát iszom – kacagott a szépség. – Az biztos, a minőség a gyengém. Az igazi magyar pálinka íze, illata, állaga pedig igen is világszínvonalú.


2007-ben már második alkalommal kóstolhatjuk meg a világhírű magyar pálinkákat, és az ízélményeket fokozva idén egy másik hungarikumnak számító hazai termék is megjelenik a kiállítók közt. A legkiválóbb magyar kolbászkészítők a fesztiválra igazi különlegességekkel várják az ínyenceket.








Az első Pálinka – és Kolbászfesztiválnak október 5., 6.,7-én a főváros talán legszebb helyszíne a Budai Várnegyed Savoya terasza ad otthont.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top