Sztárok

Paris Hilton, a ciki cuki örökösnõ

Tudtad, hogy Paris legféltettebb titka a göndör haja és a 43-as lába, amiért szupermagas sarkú cipõt hord? Ha megkérdezik tõled, ki is az a Paris Hilton, azonkívül, hogy gazdag, pontos választ tudsz adni?

A huszonhat éves csinos szőkeség cseppet sem észrevétlenül, de szépen csendben belopta magát az életedbe: monitorodon szeretkezik, tévéképernyődön teregeti ki a titkait, hangszóróidból énekel, mozivásznon iszonyatos halált hal, börtönben töltött napjait vele együtt izgulhatod végig.

Paris egy gazdag, előkelő családba született fiatal nő, aki húszéves korára ruháival együtt a gátlásaitól is megszabadult. Már-már unalmassá válik, hogy életéről, botrányairól mindennap pletykalapok ezrei számolnak be. Szerencsére a partikirálynő többnyire csak mosolyog az életét érintő kritikákon, hiszen mi lenne a bulvárhírekben nélküle.




































Kukucs egy csajos-cserfes világba

Paris és testvére, Nicky beleszülettek a luxusba, a szépség csak ráadás számukra. Már a pólyában írtak róluk a lapok. Ők azok a rendkívül gazdag lányok, mesés örökségek várományosai, akik királyi módon élnek és csak









Névjegy


Név: Paris Whitney Hilton
Született: New York, 1981. február 17.
Család: apja Rick Hilton, a Hilton szállodalánc alapítójának legidősebb fia, anyja Kathy Richards Hilton színész, három testvére van
Foglalkozás: hivatásos celebritás, színész, zenész, modell
Büntetett előéletű

passzióból dolgoznak. Ha éppen kedvük szottyan. Bár úgy tűnik, Nicky megkomolyodott, saját divatcéget hozott létre, és a Hilton névhez méltón a családi örökség munkájába is egyre több beleszólással bír.

Nővére, Paris önmaga befektetésén kívül még – vagy tán soha – nem kívánja kipróbálni, milyen üzleti szellem lakozik benne. Ennek ellenére Parist sem kell félteni, hiszen bárhova megy, bármit vesz fel, bárhol fotózzák, busás összeget kap érte.

Vagyis a botrányhősnő receptje a legegyszerűbb. Végy egy hotelláncörökös apukát, adj hozzá egy híres színésznő anyukát, és máris kész az aranyélet. Paris életében még egyetlen percet sem dolgozott azért, mert szüksége volt a fizetésre. A legnagyobb fejtörést  a „shoppingolás varázslatos szele” okozza számára, illetve még az, hogy melyik partira menjen este, és mit vegyen fel. A zenecsatornákon futó show-műsorokban te is megfigyelhetted, hogy egy átlagos napon tizenöt tagú személyzet veszi körül. Külön alkalmazott gondoskodik napi ásványvízadagjáról, és persze kutyáinak is jár a saját személyzet.
„Imádom, amit csinálok. Nagyon élvezem. Felépítettem a saját stílusomat, és természetesen mindent, amit a nevem alatt kiadok, szeretem és viselem is. Ennyi az egész: én használom, az emberek pedig imádják.”






Örökösnő – kis hibával

Aki csak futólag olvas bele az önéletrajzi könyvébe, szinte azonnal kiborul: azt gondolhatja, egy ostoba, szőke, elkényeztetetett, gazdag nő csipogását kell elviselnie.
Parisnak egy nagy problémája van saját magával: 43-as a lába. Viszont büszke arra, hogy minden eredeti rajta, még a pici melleit is szereti. Az meg megint más kérdés, hogy csalni azért ő is csal, égszínkék szeme ugyanis leginkább kontaktlencse, hosszú, szőke sörénye is sokszor csak póthaj. Egyik szemhéja kissé csálé, de ő még ezt is szereti magán. Olcsó poén, hogy a szeme sem áll jól, pedig így van: maga is büszke arra, hogy kiszámíthatatlan, és folyton meglepi az embereket. Persze ha a külföldi bulvárpletykákban járatos vagy, nehezen hiheted el, hogy Paris, aki Britney Speers és Lindsay Lohan barátnője, nagyon ritkán fogyaszt alkoholt a bulikon, és a jó hangulatáért leginkább a „vitamin water” gondoskodik.



„Puha, meleg fészek”


Az örökösnő családja egyébként mintaszerű. A papája és korábban színésznő mamája ma is szeretik egymást, Parisnak remek kapcsolatban van húgával, Nickyvel, és két öccsével is. A família hagyományosan jó viszonyban van a sztárvilág szereplőivel: Paris dédnagyapja Gábor Zsazsát, a nagypapája pedig Elizabeth Taylort vette feleségül, mondani sem kell: mindkét esetnek válás lett a vége.







Egy örökösnő vallomásai
Csajos-cserfes kukucs a mísz póz mögé






„Úgy tűnik, rengeteg ember ért félre engem. Tulajdonképpen szinte minden, amit magamról olvasok, totál nevetséges… Így végül eldöntöttem: ám legyen!” – és Paris Hilton két szerzőtársával megírta önéletrajzi könyvét közösen alig 23 évesen.


A hazai kiadást az Athenaeum Kiadó adta ki 2007-ben, Steiner Kristóf fordításával.


A házasságot Paris már egészen biztosan nem kapkodja el – férfiügyeit amúgy is kaotikus homály fedi.


A pletykák szerint szinte fél Hollywood megvolt neki, az meg más kérdés, hogy könyvében ezekről szemérmesen hallgat.


„Most azt csinálom, amit szeretek, de 40 éves koromig mindenképpen lesz családom is. Na és persze építem a karrieremet is, de ez utóbbi nem annyira fontos.”


Paris fontosnak tartja, hogy egy örökösnő titokzatos legyen, az, hogy a nagy Őt nem találta még meg, abból gondolhatod, hogy a könyvében található több száz fotó egyikén sem nevet igazán boldogan.



„Ha sosem rúgsz ki senkit, egyetlen pasi sem fog tisztelni, vagy tartani tőled. A pasidnak tudnia kell, hogy elég egy rossz mozdulat, és egy szempillantás alatt lapátra kerül. Így mindig ugrásra készen áll majd, és éppen ez az, amire szükséged van. Mindig.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top