Sztárok

Brad Pitt is a Dallasban kezdte! – fotóval

A ma 44 éves Brad Pittet nemcsak sármos külseje, színészi képességei és a körülötte lévõ csinos nõk miatt szeretjük, a színész híres intelligenciájáról, adományozó hajlamáról is.

Brad Pitt, eredeti nevén William Bradley Pitt (1963. december 18.) amerikai filmszínész és filmproducer. Szülei szigorú baptista szellemben nevelték a Missouri állambeli Springfieldben. Már majdnem befejezte újságírói tanulmányait az egyetemen, amikor úgy döntött, hogy felkeresi Hollywoodot. Pályafutását a Dallas című sorozatban kezdte.








Brad Pitt 1991-ben







Brad Pitt 2007-ben

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Hosszú kapcsolata volt Gwyneth Paltrow-val, majd 2000. július 29-én feleségül vette Jennifer Anistont, akitől – nemcsak a rajongók, hanem a közeli barátok meglepetésére is – öt év után elvált. Majd még ugyanazon a nyáron összeköltözött Angelina Jolie színésznővel, akivel a Mr. és Mrs. Smith forgatásán került romantikus kapcsolatba. 2005 decemberében örökbe fogadta Jolie adoptált gyermekeit is, így a gyerekek hivatalos neve Maddox Chivan Jolie-Pitt és Zahara Marley Jolie-Pitt.








Brad Pitt Jennifer Anistonnal







Brad Pitt Angelina Jolie-val

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



Ismert filmjei: Thelma és Louise, Trója, A hetedik, Az ördög maga, Hét év Tibetben, Ha eljön Joe Black, Blöff, Harcosok klubja, Mr. és Mrs. Smith, Babel, A játszma folytatódik, A mexikói, Interjú a vámpírral.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top