Sztárok

Még egy esély a házasságnak?

Talán még sincs veszve minden? Madonna és Guy Ritchie úgy döntöttek, adnak még egy esélyt a házasságnak? Azt is gondolhatnánk, hogy igen.

A hírek szerint ugyanis Guy Ritchie a hétvégén New Yorkba utazott, hogy ott találkozzon az asszonnyal – aki a gyerekekkel töltötte az időt a Nagy Almában. A férfi állítólag azért szállt gépre, hogy majd átbeszéljék a kapcsolatukat, és ha lehet, akkor adjanak kettejüknek még egy esélyt.

Ilyen egy boldog pár? - Guy Ritchie és Madonna Cannes-ban
Ilyen egy boldog pár? – Guy Ritchie és Madonna Cannes-ban

És vajon hogy döntött a keményszívű popdíva? A pár barátai szerint nem változtatott az álláspontján: egy gyors és mindenki számára kedvező – legalábbis anyagilag mindenképp – válással szeretné befejezni közös történetüket. Ezen belül 100 millió dolláros kártalanítást fizet Guynak, valamint biztosítja a gyerekek láthatását.

A filmrendezőt – akit sokszor csak Mr. Madonnának nevezett a bulvársajtó – viszont nem érdekli a pénz, nem üzletelni akar, hanem a feleségét szeretné visszakapni. A pénz eddig sem játszott nagy szerepet a kapcsolatukban, és ezután sem fog. A problémák kettejük munkamániájából fakadtak – ez volt az oka annak, hogy megromlott a viszonyuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top