Sztárok

25 millió dollár az első képekért

Angelina Jolie és Brad Pitt nem panaszkodhatnak, ikreik már most megérik a pénzüket. A szülők a babák első fényképéért 25 millió dollárt kapnak majd.

Úgy tűnik végre véget ért a Brangelina-ikrek első fényképéért folyó licit, amely egészen a 25 millió dolláros álomhatárig kúszott. Összehasonlításul: Hollywood legjobban fizetett színésznője, Reese Witherspoon egy főszerepért körülbelül 15-20 millió dolláros gázsit kap.

Hamarosan bővül a család
Hamarosan bővül a család

 

A kiadók vezetőit az „árverés” végén már sokkal inkább a presztízs, mint az árak motiválták. Igaz, ami igaz, ekkora összeg fejében ez a címlapsztori csakis veszteséges lehet egy-egy lap számára. Természetesen amiről eddig beszéltünk, az végül is teljesen mindegy. A lényeg, hogy a babák egészségesek legyenek!

Állítólag eközben a szülők azon tanakodnak, hogy hol legyen a mindenkori választott hazájuk. A tervük eredetileg az volt, hogy a gyerkőcök születése után hat hónapig még Franciaországban maradnak. Angelina viszont úgy érzi, örökre ott tudna maradni. Brad-nek ellenben már honvágya van New Orleans és Kalifornia után, és egyre jobban hiányolja a barátait. Hiába, nem könnyű a kozmopolita életmód!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top