Sztárok

Orlando Bloom szíve ismét szabad

Nagyon úgy tűnik, hogy a helyes angol színész és barátnője, Miranda Kerr nem egy pár többé. Bár hivatalosan még nem erősítették meg a híresztelést, Mirandának nagyon jó kifogást kell arra találnia, hogy miért látták együtt a volt barátjával.
Miranda Kerr, a barátnő
Miranda Kerr, a barátnő

Persze az is lehet, hogy Orlando és kedvese nyitott kapcsolatban élnek. Annyi bizonyos, hogy múlt héten egyik éjszaka Mirandát a volt barátjával látták, akivel meglehetősen intim közelségbe kerültek egymással.

Egy szemtanú szerint mindketten teljes nyugalommal vesztek el a másikban, nem érdekelte őket semmi és senki. Ha pedig ez igaz, akkor a Victoria’s Secret egyik kedvenc modellje és Hollywood ifjú titánja között valószínűleg véget ért a lángoló románc.

Ráadásul a 25 éves hölgyemény még lóg egy magyarázattal Orlando Bloomnak, ugyanis úgy tűnt, hogy hamarosan esküvőre kerül a sor. És hiába: egy kisebb összetűzés és Miranda újra az exe karjai közé menekül vigasztalásért, aki szintén most szakított kedvesével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top