Sztárok

Tízmillió dollárt kap a tinisztár

A Disney-istálló legsikeresebb tagja, a húszéves Zac Efron magasra tette a lécet, már ami a gázsiját illeti. A High School Musical (Szerelmes hangjegyek) legújabb részéért 10 millió dollárt tesz zsebre.
David Beckham és Zac Efron
David Beckham és Zac Efron

Zac Efron nem elégszik meg azzal, hogy a legjobban kereső tinisztárok listáján az ötödik helyen áll. Hamarosan bemutatják a nálunk Szerelmes hangjegyek néven futó zenés film harmadik részét, a színész azonban már leszerződött a negyedikre is.

Az utóbbi idők legsikeresebb Disney-produkciójáért szép summát tehet zsebre a tinilányok bálványává vált Zac. Tízmillió dolláros gázsijával nemcsak a legjobban kereső fiatal színésznek vallhatja magát, de ezzel megduplázta azt az összeget is, amelyet a harmadik részért kapott.

Pedig Zacnek korábban meg sem fordult a fejében, hogy ismét elvállalja a szerepet. Nemrég még azt nyilatkozta, hogy sokkal szívesebben játszana „felnőtt” karaktert, amellyel kitörhet a tinisztár skatulyából. Bármilyen erős az elhatározás, egy ilyen ajánlatnak kevesen tudnak ellenállni.

Aggodalomra azonban semmi ok, Zac Efron első „felnőtt”-filmjét (Me and Orson Welles) a jövő hónapban mutatják be a Torontói Filmfesztiválon. Ott bebizonyosodhat, mennyire tehetséges a fiatal sztár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top