Sztárok

Az énekesnő imád házas lenni

Manapság egyre nagyobb divat a sztárok körében titokban összeházasodni. Elbújnak a világ kíváncsi szeme elől, és szűk körben, csak a barátok és a család előtt kötik össze az életüket, ahelyett, hogy hatalmas felhajtást csapva tartanának lakodalmat.

Scarlett Johanssont megelőzte Nelly Furtado énekesnő, akiről még most is csak kevesen tudják, hogy egybekelt szerelmével három hónappal ezelőtt, július 19-én. A kanadai énekesnő sokkal fontosabbnak tartja, hogy a közvélemény inkább a zenei karrierjével foglalkozzon, nem pedig a magánéletével. Ezzel párja is egyetértett, azért is, mert félig-meddig civilről van szó. Nelly Furtado kedvese, Demacio „Demo” Castellon hangmérnökként dolgozik, és akkor ismerkedtek meg egymással, amikor az énekesnő a 2006-os, Loose című lemezét készítette.

A házasság első hónapjai bizonyára jól sikerültek, mert Nelly boldogabb már aligha lehetne. Amikor együtt vannak a férjével, el sem akarnak szakadni egymástól. „Szeretem. Boldog vagyok, és izgalommal várom a közös jövőt. Mellette szabadnak és kipihentnek érzem magam, olyannak, akin nem fog a stressz” – nyilatkozta a 29 éves, Grammy-díjas énekesnő. Nelly Furtado és férje hármasban élnek, hiszen az énekesnőnek már van egy korábbi kapcsolatból született kislánya, aki négyéves. És hogy a házasság nem titok többé, arról egy gyémántgyűrű tanúskodik, amelyet Nelly még csak rövid ideje visel az ujján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top