Sztárok

Csányi Sándor régimódi férfi

A sármos színész úgy gondolkodik a férfi-női kapcsolatokról, hogy mindenképpen az erősebbik nem képviselőjének kell megtennie az első lépést. Ő is ehhez tartja magát az ismerkedés során.

A kérdés azért is merül fel, mert a legújabb darabban Oroszlán Szonja kezdeményez, és ezután esnek szerelembe. Csányi azonban teljesen máshogy viselkedik a civil életben: szereti megőrizni a hagyományos szerepeket, emellett bízik az ösztöneiben. Szerinte néhány határozott „pillantásváltásból” kiderül, hogy két ember tetszik-e egymásnak, vagy sem, és ezután nem kell megvárni, hogy a nő folytassa tovább az ismerkedést.

Azt is bevallotta, hogy gyakran nem tudja kezelni a nézők szeretetét és rajongását. Tény, hogy ma Csányi Sándor az egyik legnépszerűbb magyar színész, és szinte minden filmben szerepel. Igyekszik azonban odafigyelni bizonyos jelekre, amelyek befolyással lehetnek az életére. Ezért is döntött úgy, hogy motorbalesete után soha többé nem pattan nyeregbe, és ezután kizárólag autóval és gyalog közlekedik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top