Sztárok

Anyázott a színésznő

Julia Roberts a napokban nagyon kiborult amiatt, hogy egy operatőr egész nap a nyomában volt. A színésznő igyekezett a gyerekeivel nyugodtan eltölteni az idejét, és ezt hiúsította meg az erőszakos férfi.

Julia aztán egyszer csak nem bírta tovább cérnával, és nekiesett az operatőrnek. Na persze csak szavakkal, viszont nem válogatta meg, amit mondott. Elküldte melegebb éghajlatra a zaklatóját, sőt még annak édesanyját is felemlegette. Julia Roberts annyira mérges volt, hogy nem fogadta el a megszeppent férfi bocsánatkérését sem, hanem ismét válogatott szitkokkal illette.

 

Persze az eset nem maradhatott titokban, ahogy megtörtént, szinte azonnal felkerült az internetre, ahol már bárki megnézheti a színésznő alakítását. De másféle szerepben is fel fog bukkanni a jövőben, legközelebb egy izgalmas thrillerben láthatjuk. A Kettős játékban Julia ipari kémet alakít, aki partnerével arra szövetkezik, hogy átverik egymás főnökeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top