Sztárok

Újságírót fojtogatott Gáspár Győző

Mindenki Győzikéje nem bírta türtőztetni magát, és annyira felment benne a pumpa, hogy tettlegesen bántalmazta a lányát faggató riportert.

A Holnap történt című film hétvégi díszbemutatóján részt vett az összes olyan bulvárszemélyiség, akik szerepelnek a filmben. Egy olyan esemény, ahol a bulvármédia legtöbbet emlegetett szereplői egytől egyig jelen vannak, nem maradhatott botrány nélkül.

A Bors Online tudósítása szerint Gáspár Győző volt az, aki a film utáni fogadáson nem bírta idegekkel, és fojtogatni kezdte az őt faggató riporternőt, miközben azt kiabálta, mennyire elege van a sajtómunkásokból. A magánszám ezzel nem ért véget, a showman kirángatta a nőt a teremből, miközben azt kiabálta neki, vallja be, hogy ő a szeretője.

Győző azt mondta a Borsnak, hogy a riporternő letámadta a lányát, Evelint, interjút akart vele készíteni az ő megkérdezése nélkül. Győző felháborodva hozzátette, hogy elege van abból, hogy a nagyobb nézettség érdekében provokálják, zaklatják, és nem hagyják élni. Állítása szerint a riporternek végig az volt a célja, hogy felidegesítse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top