Sztárok

Liptai Claudia reménykedik az újrakezdésben

Bár a színésznő nem boszorkány, és nem lát a jövőbe, elképzelhetőnek tartja, hogy pár év múlva újra egy család lesznek Gesztesi Károllyal és Pankával.

A 35 esztendős színésznő nehéz szívvel és tele félelemmel hagyja ott a férjét, akivel ugyan már nem alkotnak egy párt, mégis egy fedél alatt élnek. A színésznő a Blikknek elmondta, hogy sohasem lehet előre tudni, mit hoz a sors. Az is lehet, hogy néhány év múlva újra egy pár lesznek. Bár jelenleg is jó a viszony közöttük, Claudia külön lakásban kezd majd új életet Pankával.

A színésznő és volt párja nap mint nap találkoznak a Jóban Rosszban sorozat díszletei között is, ahol – milyen különös véletlen – éppen most alakul ki az általuk játszott szereplők romantikus kapcsolata. Claudia elárulta azt is, hogy számára nagyon fontos, hogy mindennap érdekelje, mit mesél neki a párja. Gesztesi Károllyal eddig így volt, de most valami kihűlt és elmúlt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top