Sztárok

Palcsó Tomi nem bánja az egyedüllétet

Az egykori megasztárosnak most épp nincs barátnője, de ez nem keseríti el. Azért nem fog összejönni senkivel, hogy legyen mellette valaki.

A Megasztár 2. döntősének több kapcsolata is volt az elmúlt időben, így már sokkal tapasztaltabb, mint korábban. Palcsó Tomi a Velvetnek elmondta, hogy most nincs senkije, de nem is keresi állandóan az igazit. Azért pedig végképp nem jönne össze egy lánnyal sem, hogy legyen mellette valaki.

Az énekes az internetes ismerkedéssel kapcsolatban elárulta, hogy van néhány ismerőse, akik ezt alkalmazzák. Szerinte viszont egészen mást mutat az ember személyesen, mint amikor interneten ír. „Bár azért a webkamerán keresztül is le lehet szűrni valamennyire, hogy milyen a másik” – tette hozzá végül. Úgy tűnik, az énekes a nyaralás alatt sem akar csajozni: a tengerparti nézelődés helyett inkább kungfuedzőtáborba megy. Az állandó izomláz és a folyamatos fájdalom remek gondolatelterelő.

Fotó: Halatortan.hu
Fotó: Halatortan.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top