Sztárok

Magyar bűvész lábai előtt hever a világ

A Csillag születik című műsorból ismerős Hajnóczy Soma, aki Magyarország után az egész világot elvarázsolta bűvésztudásával.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv

A fiatalember a Nemzetközi Bűvészszövetség Pekingben rendezett világbajnokságán bizonyította tehetségét: 24 évesen minden idők egyik legfiatalabb bűvészvilágbajnokaként vonult be a történelembe. A bűvészek olimpiájaként is emlegetett versenyen hazánkat minden alkalommal egy bűvész képviselheti, akinek a kvalifikációhoz rangos nemzetközi eredményeket kell felmutatnia. Soma szakmai felkészültségét a 14 éves bűvészmúlt mellett az utóbbi években elnyert számos nemzetközi díj igazolja.

A férfi versenyműsorként a Phone act című tízperces show-ját választotta. A gálaműsor egyedülállósága abban rejlik, hogy nemcsak az alapötlet eredeti, hanem szinte minden kellékét a bűvész álmodta meg, készítette el vagy csináltatta meg. Az újságpapír-manipuláción például fél évet dolgozott, és titkát még senki nem fejtette meg. Ezzel kivívta a szakma csodálatát is, a közönség pedig hangos ovációval dicsérte.
„A győzelem nagyon kemény munkával eltöltött időszak gyümölcse, nagyon büszke vagyok rá. Egy igazi álom vált ezzel valóra” – mondta el Soma a díj kapcsán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top