Sztárok

Liptai és Gesztesi együtt

Liptai Claudia csúcsformában, miniszoknyában és magas sarkú cipőben érkezett az egyik budapesti golfklub hétvégi rendezvényére. A műsorvezető és kislánya Gesztesi Károlyt kísérték el.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A Mokka vörös hajú műsorvezetője és Gesztesi Károly együtt jelentek meg egy golfversenyen, amelyen a színész indult. A megmérettetés után kislányukkal, Pankával a golfklub wellnessrészlegében pihentek – írja a Blikk.

A műsorvezetőnő a bulvárlap kérdésére elmondta, hogy mostani bomba alakját nem diétának, sokkal inkább az utóbbi hónapoknak köszönheti, amelyek lelkileg eléggé megviselték. Claudia elmondása szerint lezárt egy életszakaszt, belépett egy újba, amelyben sokkal jobban érzi magát.

Arról viszont nem beszélt, hogy miért Gesztesi Károllyal jelent meg a rendezvényen, hiszen szakításuk óta nem élnek együtt. Minden valószínűség szerint a kislányuk érdekében döntöttek a közös program mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top