Sztárok

Suri Cruise felnőtt akar lenni

Mint a legtöbb kislány, Suri Cruise is csodálja és utánozza az anyukáját. Tom Cruise és Katie Holmes kislánya viszont túlságosan is felnőtt akar lenni.

Hétvégén Boston mellett fekvő kisvárosban kapták lencsevégre a családot. Mintha nem is három, hanem huszonhárom éves lenne – legalábbis ezt játszotta a kis Suri Cruise. A felnőttesdihez hozzátartoznak a nagyok kellékei, a magas sarkú cipő és a kávé is. Amíg Suri mamája, Katie Holmes igazi kávét ivott, addig Suri természetesen csak az üres papírpoharat szorongatta.

A kislányról jól tudni, hogy szinte minden idejét felnőttek között tölti, vele hasonló korú gyerekekkel nem érintkezik. Surinak állítólag az a kedvenc elfoglaltsága, hogy az őt körülvevő felnőtteket – főleg az édesanyját – utánozza. A babáival pedig azt játssza, hogy ő a felnőtt bébiszitter, azok pedig a gyerekek. Az előkészítő iskolában állítólag megdöbbenve tapasztalták, hogy Suri mindent tud a szüleiről és azok foglalkozásáról, sőt Tomnak és Katie-nek hívja őket.

Suri Cruise felnőtt akar lenni
Suri Cruise felnőtt akar lenni

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top