Sztárok

Jackson apja pénzért kuncsorog!

Pénzt akar halott fia vagyonából Joe Jackson, aki szerint Michael éveken át segítette őt a halála előtt, és most is szüksége van támogatásra.

Jackson apja pénzért kuncsorog!Érdekes tényeket közölt a BBC szombaton: a 81 éves Joe Jackson ügyvédje keresetében azt állítja, hogy az elhunyt popsztár apjának havi kiadása nagyjából 20 ezer dollár, de az államtól csak 1700 dollárt kap szociális támogatásként. Jackson apja, illetve ügyvédje szerint Michael vagyona 100 millió dollárt ér. A BBC értesülése szerint a jövő év elején tart meghallgatást a kereset ügyében az egyik Los Angeles-i bíróság. A világsztár végakaratában anyja és három gyermeke, valamint egy vagy több jótékonysági szervezet között osztotta meg vagyonát. Az anya, Katherine Jackson és a három gyerek havi járulékát a végrendeletnek megfelelően a bíróság októberben jóváhagyta. A BBC értesülése szerint a most beadott kereset azt állítja, hogy Joe Jacksonnak nincs rendes havi jövedelme, és évekig számíthatott arra a pénzre, amely fiától jött Michael Jackson anyján keresztül. Az ügyvéd szerint Joe Jackson igénye azért is megalapozott, mert a 81 éves férfi cukorbeteg, és máig nem tudta kiheverni az egy évtizeddel ezelőtti agyvérzését.

 

 

Forrás: Híradó.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top