nlc.hu
Sztárok
Csiszár Jenő visszatért!

Csiszár Jenő visszatért!

Annak ellenére, hogy Csiszár Jenő 10 éve eltűnt az éterből, talán nincs is olyan 20 év feletti az országban, aki ne tudná, ki ő. A rádiós most visszatért.

Fotó: Korsós Viktor
Fotó: Korsós Viktor

Csiszár Jenő soha nem azért rádiózott, hogy szeressék. Egyszerűen a rádiózás volt a mindene. Műfajt teremtett, pedig nem is ezt volt a célja. Az őszinteség és a szókimondás a két legjellemzőbb tulajdonsága, és ezt tükrözték a műsorai is.

Csiszár Jenő most visszatért az éterbe! December óta hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön este szórakoztatja a Class FM hallgatóit.

„Mindig is az interaktivitásban hittem, így a mostani műsorom is ezen alapszik. A rádió az életem, és éppen ezért a rádióban pontosan ugyanúgy gondolkodom, viselkedem, mint általában a hétköznapokban. Azokról a témákról beszélek, amelyek érdekelnek – mondta. – Napról napra keresek olyan magyar értékeket, amelyek személyekhez köthetőek. Lehet sportoló, vállalkozó, csak hitet adhasson másoknak. Arra buzdítom a hallgatókat, hogy mindenki mondja el az aznap éppen vele történt jót, bármilyen apró dolog is az. És az emberek beszélnek! Egyre több pozitív történetet mondanak el a saját életükből, amelyek erőt adhatnak a többi hallgatónak, és ez jó.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top