Sztárok

Lady Gaga újabb botrányra készül

Péniszt szeretne a botrányos fellépéseiről elhíresült énekesnő.

Lady Gaga újabb botrányra készülLady Gaga a következő fellépésén egy műpéniszt szeretne viselni. Egyes hírek szerint Lady Gaga átoperált férfi vagy mindkét nemi szervvel rendelkező hermafrodita. Az énekesnő megérti, hogy ilyen hírek keringenek róla, éppen ezért megpróbál a dologhoz viccesen és művészien hozzáállni.

A 23 éves énekesnő bejelentette: „Egy f…t fogok a vaginámra csatolni. Mindenki tudja, hogy az elmúlt év legnagyobb szenzációja az volt, hogy péniszem van, miért ne adjam meg a közönségemnek azt, amit szeretne. Nagyon férfiasan lépek majd a színpadra, és mély hangon fogok énekelni. Ezt gyönyörű, művészi módon szeretném megtenni.”

A bolondos énekesnő szokatlan fellépéseivel és ruháival hívta fel magára a figyelmet. Nagyon ellentmondásos a szexualitáshoz fűződő viszonya is. A Q magazinnak például azt nyilatkozta, hogy „ha egy férfi azt meséli, hogy az elmúlt héten egy csomó nővel lefeküdt, akkor mindenki mosolyog, és elégedetten bólogat. De amikor ezt egy nő mondja a nyilvánosság előtt, vagy csak nyíltan beszél a szexualitásáról, akkor mindenki azt gondolja, hogy neki csak farka lehet.”

Lady Gaga újabb botrányra készül

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top