Sztárok

Jakupcsek Gabi újabb megható története

Egy énekesnő mesélte el nem mindennapi történetét a Story Tv4 stúdiójában.

Szabó Csilla hangját sokan ismerhetik, hiszen ő énekelte a Honfoglalás című magyar film betétdalát. Pályafutása felfelé ívelt, azonban mégis úgy döntött, hogy leteszi a gitárt, és megvalósítja gyermekkori álmát: ápolónő lesz.

Csilla szó szerint bekopogtatott a Heim Pál Gyermekkórház ajtaján, és jelentkezett: „ápolónő akarok lenni”. Segédápolóként kezdte, majd egy véletlen folytán a kezébe került egy gitár. Eleinte a folyosón járkált, és énekelt a kórtermekben fekvő gyermekeknek, akik egyszer csak fogták magukat, és kiültek a padokra hallgatni a zenét. Később az orvosok és a nővérek is hálás közönségnek bizonyultak. „A főnővér egyszer csak szólt: menjek az intenzív osztályra, van ott egy kisfiú, kómában van – mesélte Csilla. – Zenéljek neki. Sosem jártam még ott azelőtt. Csak a gépek sípolását hallottam, ijesztő volt. Elmondtam a kisfiúnak, hogy ki vagyok, és azt is, hogy mit fogok neki játszani. Aztán elkezdtem egy vigasztaló dalt, a gépek pedig hirtelen másképp sípoltak. Megjelentek a nővérek, az orvosok, mindenki rohangált. Megijedtem, hogy baj van, hazamentem. Másnap tudtam meg, hogy a kisfiú magához tért. Így kezdődött…”

Csilla megható történeteit megnézhetik hétfőn este 21.00 órakor a Story Tv4 műsorán, a Jakupcsek… mert érdekel című műsorban.

Jakupcsek Gabi újabb megható története

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top