Sztárok

Tom Cruise Fergie-vel bulizott!

Táncra perdült a hollywoodi sztár.

Tom Cruise Fergievel bulizott!Jó néhány színész próbálkozik zenei karrierrel is, de Tom Cruise ebben is más utat jár: ő rögtön a csúcson kezdi. A londoni O2 arénában lépett színpadra, méghozzá a Black Eyed Peas koncertjének fináléjában, amikor a csapat egyik legnagyobb slágerével, az I’ve Got a Feelinggel búcsúzott a közönségtől. Cruise együtt énekelt és táncolt a négyessel – akik a hírek szerint szintén meglepődtek: egyedül Fergie tudott a meglepetésvendégről.

Persze az együttes és a színész kapcsolata nem vadonatúj. Cruise a Black Eyed Peas turnéjának egy korábbi állomásán, Miamiban már ott volt egy koncerten, és ott helyben úgy döntött, rábeszéli az elmúlt években világhíressé vált csapatot: írjon egy számot új akció-vígjátéka, a Kéjjel-nappal számára. A csapat vezetője, Will még a vágószobában nézhetett meg néhány jelenetet Cruise és Cameron Diaz világ körüli kalandjaiból, és egy vágóasztal sarkán jegyzetelve azonnal komponálni kezdett. A filmrészletek ihletésére néhány perc alatt megszületett az új sláger, a Someday alapja, amelyet a zenekar közösen hozott végső formájára, és amely a Kéjjel-nappal végén fog felhangzani. A számot a múlt héten, a londoni koncertet követő afterpartyn a DJ-ző Will játszotta először nyilvánosan – azok, akik erről a buliról lemaradtak, meghallgathatják az új számot ITT.  

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top