Sztárok

Közös gyerekük miatt kibékült az álompár

Britney Spears húga, a kis Jamie Lynn Spears 16 évesen esett teherbe barátjától, Casey Aldridge-től. Kapcsolatuk a gyermek születése után is elég viharos volt. Tavaly szakítottak, mert Casey megcsalta a kis hugicát a szomszéddal, azonban úgy tűnik, most újra kibékültek.

Közös gyerekük miatt kibékült az álompárA napokban készült képek tanúsága szerint lányuk Maddie miatt a fiatal pár újra megpróbálja együtt, és egy második esélyt adnak kapcsolatuknak. A hét elején ugyanis az egész család egy nagy sétát tett Los Angelesben, és a kétéves kislány minden kívánságát teljesítették. „Maddie kedvéért újra úgy viselkedtek, mint egy igazi család. Habár Jamie apja fenntartásokkal fogadta Casey békülési szándékát, jól tudja az a legjobb az unokájának, ha a szülei együtt vannak.”- pletykálkodott a család egyik barátja. „A napokban együtt mennek majd Lady Gaga koncertre és csatlakozik hozzájuk Britney és a vőlegénye Jason Trawick is.” – folytatta a barát a People magazinnak.
.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top