Sztárok

Balesetben életet mentett Stohl András

Az elmúlt hónapokban mindenki csak a tragikus kimenetelű, egy embernek combnyaktörést okozó autóbalesetéről és felelőtlenségéről beszél. Pedig egykoron volt egy másik autóbaleset is, amelyről senki sem mesélt vagy írt, pedig ott is Stohl András volt a főszereplő... Történt ugyanis, hogy a színész életet mentett.

Balesetben életet mentett Stohl AndrásStohl András készséggel válaszolt Fábry Sándor minden kérdésére a múlt heti Showderben. Ám azt csak kevesen tudják, hogy nem a teljes beszélgetés ment le az adásban. Stohl például elmesélt egy régi történetet arról, hogy nem mindig fűződtek a nevéhez olyan autóbalesetek, amilyeneket drog és alkohol hatása alatt okozott, sőt…

Egyszer régen ugyanis egészen másképpen volt főszereplője egy közúti balesetnek a színész műsorvezető. András barátaival éjszaka tartott haza, amikor a társaság tagjai megláttak egy lángba borult autót az út szélén. A kocsi nem sokkal előtte karambolozott. András kiugrott a kocsiból, és kihúzott a kocsiból egy anyát és gyermekét. Az utolsó pillanatban cselekedett. Egy ember, aki a kocsiban maradt, a lángok martalékává vált.

Nem tudni, hogy ez a történet végül miért nem került adásba, talán azért, mert esetleg magyarázkodásnak, olcsó marketingfogásnak tűnik. Pedig Stohl őszintén beszélt. Ez a történet is ékes bizonyítéka annak, hogy sokfélék, sokszínűek vagyunk, s noha Stohl az utóbbi időben többször is felelőtlenül cselekedett, azért benne is ott rejlik a segítő szándék és a lelkiismeretes ember.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top