Sztárok

Csontsoványra fogyott a színésznő! Máris elválik férjétől?

Megan Foxot a legszexisebb nőnek választották, de a szépség rengeteget fogyott az utóbbi időben. Férjének így is tetszik, a rajongók azonban fanyalognak. Vajon mi történhetett vele?

Szomorú fotók a lefogyott Megan FoxrólAz új Angelina Jolie! Csak így hívták Hollywoodban a legszexisebb színésznőnek is tartott Transformes-sztárt, Megan Foxot. Való igaz, hogy a hosszú, fekete hajú, telt ajkú szépség vadságával, rengeteg tetoválásával és szexuális kisugárzásával tényleg nagyon hasonlít elődjére. Úgy tűnik, Megan másban is követi Jolie-t, hiszen ő is csontosra fogyott az utóbbi napokban. A sztár nagyon rossz bőrben van az utóbbi időben. Több mint tíz kilót fogyott, korábban telt mellei eltűntek, mellkasán kilátszanak a csontok. Férje így is megőrül Meganért, barátai szerint azonban házassága az, ami miatt elkezdett fogyni. „Megan nagy tervekkel vágott neki a házasságnak, de nem azt kapta, amire vágyott. Boldogtalan, és zavarja Brian folyamatos féltékenykedése… Nem jönnek ki túl jól, szinte biztos, hogy válás lesz a vége” – mondta el a pár közeli ismerőse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top