Sztárok

VV Évát csúnyán meglopták

Barátai, társai teljesen elfordultak tőle, folyamatosak a botrányok Éva körül a Való Világban. A szőkeség elárulta: az életben sem talált igazi barátokra.
Meglopták a gyűlölt VV Évát

Csalás a műsorban?

Állandó ordítozás, káromkodás, ordenáré viták – ezek jellemzik mostanában VV Éva villaéletét. A szőke hölgy teljesen kifordult önmagából, így társai, egykori barátai már nem keresik a társaságát. Szandika például veréssel fenyegette meg, és azt mondta, annyira gyűlöli, hogy legszívesebben az életére törne. Sajnos Évának a kinti élete sem mentesebb konfliktusoktól. A hajdani titkárnőnek ugyanis saját bevallása szerint nemigen van igazi barátja, és folyamatosan csalódnia kellett emberekben. „Atyaég, hogy engem hányszor átvágtak az állítólagos barátaim! Még meg is loptak, nagyon  durva volt!” – mondta el Éva, akinek édesapja szerint a lány alapvetően nagyon jószívű, csak sokan félre értik a hirtelen természetét. 

VV Évát a villában és az életben is gyűlölik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top