Sztárok

Megszavaztattuk! Szandika nyer, ha Évát viszi párbajozni

Nem merték Évára rakni a jelet a villalakók. Megannyi konfliktus ellenére Szandikát küldték párbajozni, abban bízva, hogy ő tér vissza a villába. Szavazásunk alapján, ha Évát viszi párbajozni, a plasztikcica legyőzheti a törtetőt.

Megszavaztattuk! Szandika nyer, ha Évát viszi párbajozni

Megszavaztattuk! Szandika nyer, ha Évát viszi párbajozni

Olivér Kipakol! – videó „Gigi egy érzéketlen kamuarc”

Jól sikerült a plasztikacica taktikája, „barátai” ugyanis őt küldték párbajozni, így ő választhat ellenfelet magának. „Ez az igazi taktikázás, ezért nem haragudhatnak a nézők. Ki akarok menni és vissza fogok jönni… Nem adtam fel, de nem nyerhetem meg a végén ezt a játékot. Ha visszajövök, jó, ha kimegyek, csak jó helyen leszek” – mondta Dika.
Egy hete elindítottunk egy a szavazást itt, a Nők Lapja Cafén, azt kérdeztük: ki számotokra a legszimpatikusabb villalakó. Nem titkolt szándékunk az volt, hogy felmérjük: a majd párbajozásra kényszerülő játékosnak kivel szemben mennyi az esélye. Közel 24 ezer szavazat érkezett. Ami ebből lényeges, hogy ebből mindössze 1648 van Szandika birtokában. A szőkeség nagy valószínűséggel, egykori barátnőjét hívja ki párbajozni. Éva a mi szavazásunkon közel 1400 voksot kapott. Így ha ezekből indulunk ki, szoros verseny várható. Abban az esetben, ha a plasztikázott táncosnő mégis mást választana íme, egy kis segítség: Jerzy mindössze 250, Anikó pedig 1208 szavazatot kapott, hangsúlyozzuk, a Nők Lapja Café olvasóitól.
Hogy az első négy helyezett mennyit kapott, azt a végjáték izgalma miatt nem írjuk le… 

Ki kire rakta a jelet a tegnapi kiválasztáson:
Alekosz – Bécire
Béci – Szandikára
Szandika – Gigire
Gigi – Anikóra
Anikó – Évire
Évi – Jerzyre
Jerzy – Szandikára
Laci – Szandikára

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top