Sztárok

A nézők is “ítélkeztek” Stohl felett – de hogyan?

Nem csak a bíróság mondott "ítéletet" tegnap Stohl András ügyében, hanem a nézők is. A Nők Lapja Café kérdésére, hogy milyen büntetést adnának a színésznek, közel 22 ezer szavazat érkezett. Megosztó eredmény született!

A nép is ítélkezett Stohl felett- de hogyan?

A nép is ítélkezett Stohl felett- de hogyan?

Stohl első reakciója a ítélet után – videó

A bíróság első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a színészt tegnap. Mi kíváncsiak voltunk a nézők véleményére is, arra, hogy az emberek szerint megérdemelte-e a büntetését?

Az emberek 55 százaléka azt mondta: egyetért a büntetés minőségével és mennyiségével is, 14 százaléka ugyan letöltendő büntetést adna a színésznek, de kevesebbet, mint a bíróság, és 31 százalék azt mondta: felfüggesztett börtönre ítélné Stohlt, de rehabilitációs intézetbe küldené.  

Az utolsó eredmény több szempontból is érdekes. Ez ugyanis azt jelenti, hogy több, mint 22 ezer szavazóból közel hétezren nem értenek egyet a bíró indoklásával. Ő ugyanis azt mondta az ítélethirdetéskor, hogy enyhébb büntetéssel nem lehetne célt elérni. (Feltételezzük, hogy itt a „visszaesésre” utalt.) Azonban nem is kevesen gondolják úgy, hogy az ítélettel korántsem biztos, hogy Stohl problémái megoldódnak, sőt a börtön után kezdődnének igazán. Hiszen ha megmarad a jelenlegi ítélet, két év négy hónap után mindent a nulláról kell kezdenie, közel az ötvenhez. Ha pedig munka és pénz nélkül marad a háromgyerekes férfi, elkeseredésében elképzelhető, hogy önpusztító életet választ majd.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top