Sztárok

Elítélték Hajdú Péter zaklatóját

A bíróság elítélte azt a nőt, aki korábban levelekben azzal zaklatta a műsorvezetőt, hogy ufó, így a születendő gyermeke is csak az lehet.

Elítélték Hajdú Péter zaklatóját

Mentő vitte kórházba Hajdú gyerekét

Mi több, miután a nő földönkívülinek tartotta Hajdút, azt javasolta neki, hogy akkor várandós felesége vesse magát alá abortusznak és DNS-tesztet is végeztessen. A kedden megtartott tárgyaláson ismertették az elmeorvosi szakértők véleményét, mely szerint a zaklató korlátozottan beszámítható: üldözési mániája van, cselekedeteinek súlyát és veszélyességét pedig nem ismeri fel – olvasható a mai Borsban. Az asszonyt bűnösnek találták kétrendbeli zaklatás miatt, s százezer forint pénzbüntetésre, valamint a perköltségek megfizetésére kötelezték. Immáron az is hivatalosnak tekinthető, hogy Hajdú Péter földi lény. A bírósági tárgyaláson jegyzőkönyvbe rögzítették, hogy a vádlott elismerte: Hajdú Pétert valójában sosem tartotta azonosítatlan repülő tárgynak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top