Sztárok

Gombos Edinának szexi a hörghurut is

Gombos Edina akármilyen rosszul érzi magát, nem megy orvoshoz. A műsorvezető inkább a népi gyógymódokra esküszik, és vitaminok segítségével próbál meggyógyulni.

Gombos Edinának szexi a hörghurut is A Bors szerint hetek óta rekedten jelentkezik be a TV2 Aktívjába a csinos szőke műsorvezető nő. A híres anyukát kislánya fertőzte meg egy vírussal, amit egyelőre képtelen legyőzni, ennek ellenére nem hajlandó orvoshoz menni.

„Elég hosszú ideje tart ez a nyári megfázásnak induló vírusos megbetegedésem, mostanra ráhúzódott a hangszálaimra és a légcsövemre. Néhány héttel ezelőtt hozta haza a bölcsődéből a kislányom. Ő most ismerkedik még az idegen flórával, folyton elkap valamit, de az ő szervezete még olyan, hogy két nap alatt meggyógyul, és erősödik tőle az immunrendszere. Nálam nem így van. Orvosnál nem voltam, mert nem szeretnék gyógyszert, főleg antibiotikumot szedni, és nem is vagyok hajlandó órákat várni a rendelőben. Inkább a népi gyógymódokhoz fordulok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top