Sztárok

Ismét elbuktunk a szépségversenyen

Leila Lopes angolai szépséget választották a brazíliai Sao Paolóban megrendezett Miss Universe verseny győztesévé. A magyar lány, Lipcsei Betta nem jutott be a legjobb 16 közé.

Még a különleges ruhája sem segített Lipcsei Bettának abban, hogy bejusson a legjobb tizenhat közé a Miss Universe világversenyén. 
A győztes végül az angolai lány lett, aki nemcsak szépségével, hanem eszével is meggyőzte a zsűri tagjait: az új királynő üzleti tanulmányokat folytat. Első udvarhölgyévé egy ukrán szépséget, Olesia Stefankót választották meg. Lopest megkérdezték, mit változtatna megjelenésén, ha módjában állna, ő azonban azt válaszolta, hogy elégedett azzal, aki. „Belső szépséggel felruházott nőnek tartom magam. Rengeteg értékes dolgot kaptam a családomtól, ezek szerint akarom élni az életem” – jegyezte meg. A legjobb öt közé egyébiránt a kínai, a Fülöp-szigeteki és a brazil jelölt jutott be Lopes és az ukrán lány mellett. A hazai Priscilla Machado lett a második udvarhölgy. A Miss Universe címért összesen 89-en versenyeztek.

 
Ismét elbuktunk a szépségversenyen
 
Ismét elbuktunk a szépségversenyen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top