Sztárok

Megverte Madonnát a lánya

Madonna tizennégy éves lánya, Lourdes, tizenkét centis magassarkúban, igazi dívaként hódított tegnap a kifutón. Azon lehet vitatkozni, hogy jó-e, ha így öltözik egy kamasz, de az nem kérdés, hogy Lourdes tiszta anyja! Nézd meg a képgalériánkat.

Ahogy Madonna nem egy hétköznapi anyuka, úgy tizennégy éves lánya, Lourdes sem hétköznapi tinédzser. Fiatal kora ellenére saját ruhakollekcióval rendelkezik. Az anyja egyik slágere után elnevezett Material girl márka a napokban volt egyéves. Lourdes ez alkalomból egy divatbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatót tartott, ahol gyakorlatilag úgy nézett ki, mint egy húszéves felnőtt nő. A képeket elnézve olyan, mintha Madonnát látnánk fiatalon. Sokak szerint Lourdes máris leverte az anyját, csinosabbnak, tehetségesebbnek és visszafogottabbnak tartják. Lourdes esete nem egyedülálló, tegnap számoltunk be róla, hogy a 13 éves sorozatsztárt 30 éves dívának öltöztették az Emmy-gálán.

Nézd meg a képeket! Katt!
Nézd meg a képeket! Katt!


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top