Sztárok

Hajtépés az X-Faktorban

A mentorok egyre kevésbé rejtik véka alá egymásról alkotott véleményüket, Ördög Nóra azonban feltárta a teljes igazságot. Hajtépés van a reklámszünetekben.

„A kamerák előtt még csak kóstolgatjátok egymást, a szünetben azonban már megy a hajtépés” – mondta Ördög Nóra a mentoroknak, akik egyre gyakrabban szólnak be egymásnak. Nagy Feró és Geszti Péter között már régi harc dúl, nem csoda, hogy az Ikrek is nagyon csúnyán megkapták a csajok mentorától. Ám Feró még ezt is tudta fokozni, szerinte ugyanis Geszti kiölte a Rocktenors fiúkból a rockot.  Geszti Péter azonnal visszavágott, amint esélye nyílt rá. A lábsérüléssel színpadra álló Bagosi Alexa előadásába kötött bele, majd Kocsis Tibi kapcsán ment neki Malek Miklósnak. „Brutálisan tetszik, ahogy énekelsz, de Malek kiölte belőled a rockot, és ezért mérges vagyok rá. Nem hiszem, hogy ezen úgy tudunk segíteni, hogy egy kalapot adunk rád, bár tavaly ez segített” – célzott Takács Nicolasra Geszti, majd még egy lapáttal rádobott: „Hozd be a szenvedélyt, és rakd le azokat a golyókat, amiket szoktál húzogatni!” Persze Malek sem hagyta magát: „Nem azért, de ez három egy ellen, Petikém” – mondta Malek Gesztinek, miután az Tarány Tamás előadására azt merte mondani, hogy báránybőrbe bújt bárány. Keresztes Ildikó is megkapta a magáét Geszti Pétertől: „Ildi azt mondta, te nagyon jó alapanyag vagy, de úgy látszik, ezt nem sikerült annyira összegyúrni” – mondta Keresztesnek.

Hajtépés az X-Faktorban
 
A(z) “Neked ki a kedvenced az X-Faktorban?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Muri Enikő

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top