Sztárok

Csisztu Zsuzsa: Ha a férjemmel hamarabb találkozunk…

Csisztu Zsuzsa ma is le tud menni spárgába, ha kell. Az egykori tornász térdműtétje ellenére is viselni tudja a tizenkét centis magassarkúkat.

Csisztu Zsuzsa: ha a férjemmel hamarabb találkozunk...A műsorvezetővel egy partin beszélgettünk, és természetesen szóba került a tornász-világbajnokság is, aminek kapcsán Zsuzsa elmondta, ma is le tud menni spárgába, ha kell. Azt is hozzátette, hogy a mai napig rendszeresen tornázik otthon, néha pedig zumbázni jár a barátnőivel. És persze az újabb gyermekvállalásról is kérdeztük Csisztu Zsuzsát. „Azt szoktuk mondani a férjemmel, ha tíz évvel korábban találkozunk, már egy focicsapatnyi gyerekünk lenne. Viccet félretéve, nem zárkózunk el egy újabb babától, az égiek majd eldöntik, hogy legyen-e. A kívánságlistán egyelőre nincs nem szerinti meghatározás, ha lesz, bármilyen nemű lesz, örömmel fogadjuk” – mondta a CaféTV riporterének Zsuzsa. A teljes interjút a videóban nézheted meg!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top