Sztárok

Hogy néz ki? Borzalmasan fest Katy Perry – fotók

Rá sem lehet ismerni Katy Perryre. Az énekesnőnek, akit a természetessége miatt szerettünk, most lenőtt pink haja van és nagymama-kardigánt hord.

2003-ban még ismeretlen, kezdő énekesként, ő volt a lány a szomszédból. Ezen a stíluson azután sem változtattak sokat, hogy ismert, sikeres és ünnepelt lett. Szinte egyszerre robbant be a köztudatba Lady Gagával, de ellentétben a patacipős, flitteres ruhás, parókás Gagával, Perry mindig a természetességet képviselte. És a hangsúly a múlt időn van. Idén nyáron fekete hajszínről hirtelen kékre, majd szőkére váltott, amit a lila követett. Az állandó festegetés teljesen szétroncsolta Perry haját, de ez őt cseppet sem érdekelte. Október 12-én ismét pink haja volt, de 14-én már platinaszőke hajjal mutatkozott. Most éppen félig lenőtt pinkben nyomul. A hajánál csak a stílusa borzalmasabb. Miközben frizurájával próbálja a vadságát bizonygatni, addig olyan ruhákat hord, mintha egy 70 éves nagymama lenne. Pink kiskosztüm, térd alá érő szoknya és kasmírkardigán. Nektek bejön az új Katy?

Sötétbarna
Sötétbarna
 
Fekete
Fekete
 
Lila
Lila
 
Szőke
Szőke
 
Lenőtt pink
Lenőtt pink
 
A(z) “Szerinted melyik hajszín a legjobb?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
fekete

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top