Sztárok

Ki lesz az RTL sikerműsorának házigazdája?

Pénteken este az RTL Klub Fókusz című műsorában hivatalosan is bejelentették: újra indul a Legyen Ön is milliomos. Kérdés: ki lesz a házigazda?

Az RTL Klub népszerű kvízműsora 2000-ben indult Magyarországon. A műsor első házigazdája Vágó István volt, aki kilenc évig tette fel a kérdéseket a játékosoknak. Később, amikor Vágó a TV2-höz igazolt, Fábry Sándor vette át a helyét, ám az új verzió csak rövid ideig maradt képernyőn. A kvízműsort két éve egyáltalán nem láthatjuk, ám hamarosan visszatér. Már várják a játékosok jelentkezését. Nagy kérdés azonban, hogy ki lesz a házigazda. Vágó István jelenleg nem dolgozik egyik tévénél sem, az Esti Showderről pedig számos pletykát hallani, leginkább azt, hogy jövőre sem indul el. De az is lehetséges, hogy az RTL Klub egy friss, új műsorvezetőt szán a Legyen Ön is milliomos élére. A hírek szerint az sem biztos, hogy a kvízműsor az RTL Klub csatornán indul, sokak szerint a hamarosan startoló RTL2-re szánják.

 
Ki lesz az RTL sikerműsorának házigazdája?
 
Ki lesz az RTL sikerműsorának házigazdája?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top