Sztárok

Trehánysági láz hódít Hollywoodban

Az álomgyár amorózói közül néhányan ma jobban hasonlítanak egy hajléktalanra, mint milliárdos szupersztárra. Íme, az igénytelenségi verseny élén végzett szupersztárok.

Brad Pitt, a „nagyonapuka”

Ennyi idős valójában: 48
Ennyinek néz ki most: 57
Pitt legújabb fotói alapján saját apja szerepét is eljátszhatná egy róla készült életrajzi filmben. Csatakos hajjal, ősz szakállal, elnyűtt göncökben és időnként mankóval jelenik meg gyönyörű felesége, Angelina Jolie oldalán, akit láthatóan nem zavar ez az átváltozás.
Ahogy növekszik Brad gyermekeinek száma, úgy csökken az egykori szépfiú igényessége. A People magazin 1995-ben és 2000-ben is a világ legszebb emberének választotta meg Pittet, de jelenlegi kinézete alapján az utcán is elmennénk az egykor szőke fürtjeiről, kisfiús arcáról, ellenállhatatlan kinézetéről híres szépfiú mellett. Ha még egy jövevénnyel bővül a Brangelina család, Pitt talán a cipőhordásról is lemond.
Négy évvel ezelőtt 2007-ben
Négy évvel ezelőtt 2007-ben
Akár egy nagypapa
Akár egy nagypapa


Robert Pattinson, vámpírból szörnyeteg lett
Ennyi idős valójában: 25
Ennyinek néz ki most: 33

Sokkolta a szerelmes tinilányokat az a fotó, amelyen Pattinsont egy vacsoráról távozván koszos baseballsapkában, igénytelen kockás ingben és elnyűtt farmernadrágban kapták lencsevégre. Valaki a kezébe adhatott egy borotvát és néhány tiszta ruhát az ügyeletes vámpírnak, aki most meg néhány kiló súlyfelesleggel kopaszon hódít, mint egy harmincas kertvárosi apuka.
Nők ezrei olvadtak le a mozik székéről, amikor Pattinson Edward Cullen, a jólelkű vámpír bőrébe bújt az Alkonyat-saga főhőseként. A forgatások befejezése után tűhegyes fogaival együtt az ízlését is elveszítette. Kinézete néhány héttel a Hajnalhasadás bemutatása után fényévekre került a piros szőnyeg szupersztárjáétól. A lányok körében még mindig népszerű Pattinson talán megtévesztésül kérte kölcsön egy helyi hajléktalan szerelését.  

 
Szexi vámpír
Szexi vámpír
 
Hanyag bölcsész
Hanyag bölcsész
 
Kopasz átlagember
Kopasz átlagember

Johnny Depp, az ezerarcú
Ennyi idős valójában: 48
Ennyinek néz ki most: 54
A láncdohányos sztár eddig is mindent megtett, hogy a nők bálványából átlagamerikaivá változzon, házasságának kudarca pedig végleg tönkretette vonzó külsejét. Az ezerarcú Depp, aki a filmvásznon többek között briliáns Ollókezű Edward, pszichopata fodrász vagy kalózkapitány volt, most megmutatta ezeregyedik arcát is: az élettől meggyötört férjét és édesapáét. Szemei beesettek, arca komor és feszült, a mosolyt már hírből sem ismeri. Haja fénytelen és jellegtelen, ruhatára pedig megközelíti egy átlagfizetésből élő amerikai irodistáét. Ha vissza akarja hódítani még mindig csinos feleségét, jobb, ha összekapja magát.

Dizájnos kalóz
Dizájnos kalóz 2007-ból
Megkopott celeb
Megkopott celeb, 2011 telén

Ashton Kutcher, a kakukktojás
Ennyi idős valójában: 33
Ennyinek néz ki most: 43

Demi Moore exe hatalmas szarkalábakat növesztett, hosszú hajú vagányból simára borotvált arcú és jól fésült „apukává” lépett elő. Átváltozásával épp az ellenkező hatást akarhatta elérni, de nem sikerült. Mostanra sikerült hozzáöregednie 49 éves feleségéhez, akivel sajnos már lekéste a boldog befejezést. Talán Demi érdeme is, hogy Kutcher valós éveinek számához nyugodtan hozzáadhat egy tízest. A feleségét fűvel-fával megcsaló Ashtonon nyomott hagytak az áttivornyázott éjszakák, a fiatal szőkékkel többesben eltöltött kellemes órák és Demi látványos összeomlása is.  

Selyemfiú 2008-ból
Selyemfiú 2009-ből
Trendi hosszúhajjal 2011 decemberben
Trendi hosszú hajjal 2011 decemberben
Egy hete, ráncosan
Egy hete, ráncosan

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top