Sztárok

Megütötték a koncertező magyar zenészt

Megütötték egy hétvégi koncerten a Kolin együttes frontemberét, Linczényi Márkot. A zenész a színpadról az ügyeletre ment, ezért még a gázsiját sem akarták teljesen kifizetni.
fotó: langologitarok.blog.hu
Fotó: langologitarok.blog.hu

Az amerikai celebblogger, Perez Hilton által is kedvelt Kolin együttes koncertjeinek állandó része, hogy az énekes felhív a színpadra egy lányt, akit megcsókol. Így történt ez szombaton is, azonban Márk a csók után néhány pillanattal az ismeretlen lány volt barátjának öklével találkozott. Az énekes elmondása szerint a szórakozóhelye biztonsági embere nem érkezett oda azonnal, viszont a banda egyik embere igen, ő tolta el a verekedő férfit. Márk még befejezte a dalt, majd elindult az ügyeletre, ahol összevarrták sérülését. 

„Az ütés nem fájt, a varrás nem fájt, inkább a mocsári kulturálatlanság fáj, ami Magyarországon, pláne vidéken folyik. Több országos európai turnéra készülünk a dán barátainkkal, akik most azt látják, hogy van egy ország, ahol vidéken az előadókat megüthetik a színpadon. És nemcsak az értő és tudatos közönséget hiányolhatják teljesen jogosan, hanem a megfelelő szervezői hozzáállást is” – mondta egy internetes blognak az énekes.

Linczényi kedden reggel már a Mokkában úgy nyilatkozott sajnálja, hogy megsértette a vidéki embereket. “Nem lehetett volna szabad ilyen következtetést levonnom. Sajnálom, ha bárkit megbántottam. Természetesen ez bárhol előfordulhatott volna…Ugyanakkor ez a helyzet olyan, mintha a színházban a színészt megütnék.”

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top