Sztárok

Vége! Külföldre költözött a magyar X-faktoros

Elhagyta az országot az X-Faktor első szériájában feltűnt Shodeinde Dorka. Nagy karriert jósoltak neki itthon, de az újabb és újabb tehetségek őt is kiütötték.

Vége! Küldföldre költözött a magyar X-FaktorosShodeinde Dorka férjével és kislányával elhagyta az országot. „A férjem profi focista, és itt nem talált munkát. Angliában viszont egy klub szerződést ajánlott neki” – mondta szűkszavúan az X-Faktor felfedezettje a Story magazinnak.
Dorkát a műsor alatt keményen támadták, amiért kisbabájával együtt költözött be a tehetségkutató házába. „Az X-Faktorban a Schodeinde Dorka azért volt borzasztóan ellenszenves, mert a karrierért mindegy volt neki, ha ott pottyantja ki a gyerkőcöt! Hát…!” – írta egy olvasó korábban az egyik internetes fórumon. Pedig Dorka épp azért költözött be a babával együtt az egyik szobába, hogy ne legyen tőle külön a csöppség a verseny alatt. Egyébként az anyaság mellett az énekesnő a családfenntartói szerepet is ellátta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top