Sztárok

Gyönyörű sztárok kerekded formákkal

Üdítő jelenség, hogy a zero size, vagyis a nullás méretű színésznők mellett felbukkannak néha teltebb idomokkal rendelkező, mégis szexi sztárok. Szerencsére egyre több öntudatos celeb van, aki nem csak elfogadja teltebb formáit, hanem büszke is rá, pozitív példát mutatva nők millióinak.

Gyönyörű sztárok kerekded formákkal
„Anyám soha nem mondta, hogy fogynom kellene”

Példaértékű, ahogyan sokan közülük úgy viselik úszógumijukat, mint más, hagyományos aktuális celeb a limitált szériás Birkin-táskát. Ilyen a pluszkilók hollywoodi királynője, Christina Hendricks is, aki teltkarcsú teste, különösképp a dekoltázszónája az egyik legnépszerűbb látványosság a modern amerikai filmvásznon. Állítólag a színésznő, aki köztudottan szereti saját idomait, az egyik leginspirálóbb személyiség azon nők számára, akik pár kiló fölösleggel rendelkeznek. „Anyám soha nem mondta, hogy fogynom kellene. A diéták soha nem voltak fontosak, anyukám mindig is gyönyörű, érzéki és gömbölyded volt, amit én lenyűgözőnek láttam” – nyilatkozta a sztár.

Gyönyörű sztárok kerekded formákkalNem baj, ha felszalad pár kiló

Kelly Brook, a britek egyik legtöbbet vetkőző színésznője, modellként is nagyon keresett. Nemrégiben azt nyilatkozta, jobban szereti, ha „van rajta pár kiló”, mint ha vékony. „A személyiségem része a testem. Kifejezetten szeretem a fenekem és a melleimet, amikor felszalad rám néhány kiló” – állítja a 32 éves modell, aki irtózik a gondolattól, hogy csontsoványan, lapos fenékkel és aszott mellekkel képzelje el magát. Állítása szerint szépségének titka abban rejlik, hogy egészségesen táplálkozik és kiegyensúlyozott életmódot folytat.

Gyönyörű sztárok kerekded formákkal
Nem kell elbújni!

Tolvai Reni szintén a teltkarcsú nők táborát erősíti. Az énekesnőt sok kritika éri a kilók miatt, de ő szerencsére így fogadja el magát, olyannyira, az idei VIVA Comet-gálán átlátszó ruhában jelent meg, amit a melleinél csak néhány strasszkő díszített. Sokak szerint előnytelenül mutatott rajta a merész ruha, a kreáció tervezője, Léber Barbara szerint Renit soha nem látta még olyan gyönyörűnek, mint a sokat mutató ruhában.

Gyönyörű sztárok kerekded formákkal
Lefogyott, de…

Liptai Claudia az egyik legjobb példa Magyarországon arra, hogy egy telt idomokkal rendelkező nő is gyönyörű lehet. Bár a színésznő mára sokat fogyott, ugyanolyan szép volt néhány kiló plusszal, mint most, vékonyabban. Korábbi, az NLC-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy a tévés munkája remek fogyókúra. „Azt hiszem, ha most lehetne, lefújnám magam lakkal. Elégedett vagyok a külsőmmel, az életemmel, a helyzetemmel, 30-40 között a legjobb, ilyenkor virágzik egy nő. De szerintem jó lesz ez tíz év múlva is…” – szögezte le a fogyása ellenére is nőies formákkal rendelkező műsorvezetőnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top