Sztárok

3 év után szakított Jáksó László és kedvese

Jáksó László szakított kedvesével, Évával. Az RTL Klub, illetve mostanában már az RTL2 és a Class FM műsorvezetője magától árulta el ezt.

keddi exkluzívHárom év után egyetlen hangos szó, egyetlen összeveszés nélkül ért véget a kapcsolat, amelyről pedig sokszor és sok helyen beszélt szép szavakkal. „Ugyanaz történik velem is, mint bárki mással. A szerelem jön, itt van, azután elszökik valamerre. Semmi különös. Csak szomorú. Pláne, ha erről még nyilvánosan is kell beszélni” – mondta a Nők Lapja Cafénak Jáksó, majd hozzátette: bármennyire is visszatetsző, hogy valaki az újságokban intézi szerelmi ügyeit, néha kénytelen jelezni, ha valami megváltozott. „Inkább én mondom el az ilyen nagy sorsfordulókat, hogy nehogy valaki félreértse a helyzetet.”

Kérdésünkre, hogy mi volt a szakítás oka, így felelt: „Tudom, hogy sokkal jobb lenne a sztori, ha valamelyikünk valami rosszat tett volna. De sajnos nem szolgálhatok ilyesmivel. Egyszerűen csak vége lett. Sajnálom, ha ezzel bárkinek csalódást okozok: nem minden tévés szerelmi élete viharos” – zárta le a Heti Hetes műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top