Sztárok

Öt csillagos év vége?

Te is unod már, hogy az ünnepek alatt a rokonok egymásnak adják a kilincset, és ki sem tudsz szabadulni a konyhából napokon át?

Akkor itt az ideje, hogy az idei évben ez másként legyen! Egyre divatosabbá válik, hogy az év végi ünnepeket nem otthon töltjük, hanem az egész család elutazik néhány napra. Elmenekülünk a város zajából, a háziasszonyok nem robotolnak egy héten át, a rokonok nem adják egymásnak a kilincset, hanem nyugodt környezetben, „kiszolgálva”, hátradőlve élvezzük az év utolsó és egyben legszebb napjait!

Mi lehetne ehhez a legmegfelelőbb hely? Egy csendes, vidéki kisváros, egy gyönyörű wellness szálloda, egy 17 hektáros természetvédelmi park, kellemesen meleg vizű medencék, ínycsiklandozó ételekkel megrakott büféasztal! Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodájában, a Lotus Therme-ben tökéletesen kipihenheted magad és minden kívánságod teljesül!

Öt csillagos év vége?

„Hova menjek szilveszterkor?”

Örökös dilemma évről évre! Ha egy igazán fergeteges, csillogó szilveszterre vágysz, akkor a Lotus Therme-ben a helyed! Az év utolsó estéjén Südi Iringó és táncosai egy 20 perces fergeteges műsorral készülnek, a fellépés után pedig a táncosokkal közösen akár Te is elsajátíthatod a lépéseket! Nálunk téged is magával ragad a „Szombat esti láz”!

A tánc mellett gála büfévacsora, all inclusive italfogyasztás és tombolasorsolás is vár! Az elmúlt évet pedig egy látványos, zenés tűzijátékkal zárjuk!

Mi gondoskodunk helyetted arról, hogy…

…minden nap tiszta, rendezett szoba várjon!

…minden reggel és este több ínycsiklandozó fogás közül választhass!

…egy kellemes masszázs alatt igazán magad mögött hagyd az elmúlt év fáradalmait!

…Szilveszter estéjén a frizurád és a sminked is tökéletes legyen!

Töltsd le 10 000,- Ft értékű utalványodat a www.lotustherme.net/nlc oldalról és váltsd be nálunk!

Látogass el weboldalunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top